Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Calvi

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Calvi zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Calvi mini-gids

Calvi
Autohuur Calvi

Calvi is een klein stadje aan de noordwest kust van het Franse eiland Corsica in de Middellandse Zee, dat behoort tot het ministerie van Haute Corse.Calvi heeft 5.500 inwoners (2009), maar in de zomer de bevolking aanzienlijk stijgt – wanneer de toeristen de stad te nemen. Er is een veerverbinding van de stad Nice.

De toeristen komen vooral naar Calvi vanwege het mooie witte zandstrand – waar zijn er goede mogelijkheden voor watersport. Een belangrijke toeristische attractie is de historische Citadel. Het kasteel is hier vanaf de jaren 1400 en is gelegen op een heuvel – met een geweldig uitzicht over de baai.

De site is ook de thuisbasis van diverse musea, de kathedraal St. Jean Baptiste, evenals een oud huis dat wordt gezegd dat Christoffel Columbus de jeugd naar huis.

Calvi heeft een goede selectie van restaurants, bars, winkels en hotels, en organiseert tal van jaarlijkse festivals – waaronder wind-festival in het najaar en jazz festival in de zomer.

Calvi heeft een eigen vliegveld – Aeroport International de Calvi – Sainte-Catherine. Het ligt 6 km ten zuidoosten van het centrum.