Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Korsika

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Korsika zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Korsika mini-gids

Autoverhuur Korsika
Autohuur Korsika

Corsica is een eiland in de Middellandse Zee, ten noorden van Sardinië. Het eiland is verdeeld in twee ministeries. Haute-Corse en Corse-du-Sud, waar het kapitaal is Ajaccio. Een totaal van 272.000 inwoners wonen op het eiland. De afstand naar het Italiaanse vasteland is 80 mijl. Er zijn bootverbindingen naar Frankrijk Nice,Marseille en Toulon, en de Italiaanse Genua, Livorno, Savona, Napels en Sardinië.

Het eiland van de bevolking is oorspronkelijk van Italiaanse oorsprong en spreek een Italiaans dialect. Dus het eiland behoorde tot Genua uit de 1300s totdat het werd verkocht aan Frankrijk in 1768. Corsica is misschien het best bekend als de geboorteplaats van Napoleon Bonaparte. Niet in het minst, het eiland bekend om zijn mooie stranden. Hier kunnen bezoekers duiken, zeilen of zonnebaden op het strand. Ze kunnen ook genieten van wandelen in de Grande Randonnee cursus. Het is mogelijk om te gaan op een reis naar Sardinië in het zuiden. Corsica heeft een mediterraan klimaat, met een jaarlijkse gemiddelde temperatuur is 17-18 ° C.

Het eiland heeft vier vliegvelden in de steden AjaccioBastiaCalvi en Figari.