Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Cannes

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Cannes zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Cannes mini-gids

Cannes
Autohuur Cannes

Cannes ligt in het zuiden van Frankrijk op “Franse Riviera” – in de regio Provence-Alpes-Côte-d’Azur.De stad behoort tot het ministerie van Alpes-Maritimes, en heeft ongeveer 70.000 inwoners.

Cannes is het hele jaar een bestemming voor toeristen en heeft een aangenaam mediterraan klimaat met zachte winters en hete zomers. De stad staat bekend om zijn mooie stranden, luxe hotels, strandpromenade “La Croisette”, goede winkels en een bruisend nachtleven.

Filmfestival van Cannes is een wereldberoemde jaarlijkse evenement, dat is arrangerert hier sinds 1946, en het is belangrijk voor zowel de stad en de filmindustrie.(Film Festival 12 maart-23 mei, 2010). Bovendien, de stad heeft een promotiefilm festival en een televisie festival, evenals een verscheidenheid aan muziek en culturele evenementen.

Oude stad van Cannes is gelegen op een heuvel in het centrum, waar vind je dergelijke het oude kasteel en klooster complex “La Castra.” Een deel van het complex is de toren “Tour de Castres, waar de top heeft een prachtig uitzicht over de stad en de haven. Er zijn ook diverse musea, waaronder een archeologisch museum, en een etnografisch museum.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Aeroport de Cannes-Mandelieu ligt op een paar kilometer buiten het centrum. Als alternatief kan een reis naar het internationale vliegveld van Nice – “Aeroport Nice-Côte-d’Azur”, die ligt op ca.. 40 km ten noordoosten van Cannes.