Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Epinal

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Epinal zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Epinal mini-gids

Autoverhuur Epinal
Autohuur Epinal

Épinal is een stad in het oosten van Frankrijk, in de Lorraine district, 48 kilometer ten zuidoosten van Nancy. De stad is de hoofdstad van het departement Vogezen, is gelegen aan de rivier de Moezel. Ca. 35.000 inwoners wonen in Épinal.

De stad werd gesticht in 900, toen Thierry de Hamelant een kerk hier gebouwd. Aan het eind van de jaren 1800 werd het uitgebreid tot een sterke vesting. Epinal is vooral bekend door de Images d’Épinal, een beroemde Franse uitdrukking die verwijst populaire foto afgedrukt van het bedrijf Imagerie d’Épinal. De stad produceert ook leer en stof, en heeft een textiel-school. Hier is departemensmuseet voor de Vogezen met verschillende stukken van de kunst. Épinal heeft verschillende historische bezienswaardigheden, waaronder de basiliek van Saint Maurice, een kasteel met het kasteelpark, die een Engels tuin omvat, het plein Place des Osge en de Notre-Dame-au-Cierge Kerk.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Aerodrome Epinal – Dogneville zes kilometer buiten de stad, terwijl het vliegveld Aeroport Épinal – Mirecourt ligt 40 mijl buiten het centrum.