Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Geneva Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Geneva Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Geneva Luchthaven mini-gids

Geneva Luchthaven
Autohuur Geneva Luchthaven

Geneva Cointrin International Airport (GVA) is gelegen op 5 mijl ten noorden van Genève. Het is een zeer speciale Airport omdat het zowel een Frans en een Zwitsers deel.   De makkelijkste manier om van en naar de luchthaven, zowel uit Frankrijk en uit Zwitserland is met de trein.De treinreis van de luchthaven van Genève tot 8 minuten duren, en van Genève kunnen reizen naar vele verschillende bestemmingen in Europa. Auto van de Zwitserse afdeling wordt aangeboden door Alamo, Avis, Budget, Europcar, Hertz, Holiday Auto   en National.Avis, Europcar, Hertz en National Car Rental bedrijven zijn vertegenwoordigd in het Franse deel van de luchthaven.

In 2009, 11.324.141 passagiers bezocht Geneva Cointrin International Airport. Het is de belangrijkste basis voor de bedrijven EasyJet en Flybaboo.

Geneva Cointrin International Airport heeft een zeer goede selectie van winkels en eetgelegenheden. Er zijn ongeveer 50 winkels, inclusief duty-free, 9 restaurants en 14 cafes en bars. In de zomer is een open terras op een van de restaurants. Het beschikt over draadloos internet, vergaderzalen en conferentiecentra.