Autoverhuur Zwitserland

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Zwitserland

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Zwitserland zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Zwitserland mini-gids

Zwitserland
Autohuur Zwitserland

Zwitserland (7,5 miljoen inwoners in 2009) ligt in Centraal-Europa en heeft gemeenschappelijke grens met Duitsland, Liechtenstein, Oostenrijk, Italië en Frankrijk. Het land is georganiseerd als een federale staat bestaande uit 26 deelstaten (kantons). Dit is een diversiteit, die wordt weerspiegeld door het feit dat het land: heeft vier officiële talen Duits, Frans, Italiaans en Reto-Romaans.

Het landschap is adembenemend in Zwitserland – en het land zijn de belangrijkste trekpleister. Het middelste gedeelte wordt gedomineerd door een vlak landschap met heuvels en de vele prachtige meren, terwijl in het noordwesten en het zuiden zijn hoge bergen (Jura en de Alpen). Het land heeft de hoogste berg – Dufourspitze de Monte Rosa-massief – ligt in de Alpen. De aard en de ligging hebben Zwitserland een van Europa’s meest populaire wintersport land, waar het gebied rond St. Moritz en Davos behoren tot de bekendste.

De hoofdstad Bern (127.000 inwoners) ligt in het Duitstalige deel van het land.Het maakt ook Bazel (166.000 inwoners) en het land de grootste stad, Zürich (380.000 inwoners, 1,3 miljoen in het grootstedelijk gebied).De grootste stad in het Franstalige deel van Genève (187.000 inwoners), waar diverse internationale organisaties hebben hun hoofdkwartier (het Rode Kruis, de EVA, de WHO en de VN European Office).

De grootste luchthaven in Zwitserland Zurich International Airport (Kloten) – maar het is ook belangrijke internationale luchthavens in Bern en Genève.

Autohurengids.nl biedt autoverhuur in alle belangrijke toeristische bestemmingen in Zwitserland, met inbegrip van ZürichBern en Montreux. De genoemde prijzen zijn zorgvuldig vergeleken van verschillende bedrijven. Dit zorgt ervoor dat u de klant een gegarandeerde lage prijs op autoverhuur in Zwitserland.