Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur La Rochelle

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in La Rochelle zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

La Rochelle mini-gids

Autoverhuur La Rochelle

Autohuur La Rochelle

La Rochelle is een stad in het westen van Frankrijk in Poitou-Charente regio.De stad is de hoofdstad van het departement Charente-Maritime. La Rochelle ligt aan een inham in de regio Ile de Re in de Golf van Biskaje, ten noorden van Bordeaux en ten zuiden van Nantes .Ca. 77.000 inwoners wonen in de stad, 117.000 met de voorsteden. La Rochelle is een van de belangrijkste vissershaven van Frankrijk havens.

La Rochelle is gesticht in de 1100S, en was een omstreden punt van steun voor de hugenoten tijdens de godsdienstoorlogen. De stad is bekend uit de roman van Alexandre Dumas De Drie Musketiers in 1844, waar delen van het verhaal vindt plaats in La Rochelle. De stad werd een Duitse onderzeeër basis tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar de oude binnenstad is goed bewaard gebleven. Hier is het voorbeeld een Renaissance stadhuis uit 1500, de drie torens Tour de la Chaine, tour St. Nicolaas en de Tour de la lantaarn, die teruggaat tot de middeleeuwen. Dit is ook een mooie kathedraal en een groot aquarium. De stad organiseert ook diverse festivals, waaronder een filmfestival en jazz festival in de zomer.

La Rochelle luchthaven is ongeveer. acht kilometer buiten de stad.

Nederlands