Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Lannion

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Lannion zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Lannion mini-gids

Autoverhuur Lannion
Autohuur Lannion

Lannion ligt in Bretagne, het noordwesten van Frankrijk. De stad ligt in de Côtes d’Arrmor ministerie. Ca. 60.000 inwoners wonen in de stad, ligt 96 km ten noordoosten van de havenstad Brest.

De oude binnenstad trekken meer toeristen. Hier is Brelevenez kerk, verschillende kapellen en fresco’s. De kerk werd gebouwd in de 1200s door de Tempeliers van Montjoie. De kerk ligt op een paar honderd meter ten noorden van het centrum. Kerk toren werd gebouwd in 1500 en is in gotische stijl. Het wordt gehouden in de kapel kunstutstillingerr Ursulinen, La Chapelle des Ursulinen, en paviljoen Louguivy, Pavillon de Louguiv. In de kapel van St. Anne, La Chapelle Sainte Anne, in 1902, hield concerten en theatervoorstellingen voor maximaal 300 personen. Er zijn goede mogelijkheden voor zowel sjøkajakk en raften in Lannion. Het is ook goed fietsen voorwaarden.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Lannion – Côte de Granit Airport ca. vijf kilometer buiten het centrum van Lannion.