Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Marseille Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Marseille Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Marseille Luchthaven mini-gids

Marseille Luchthaven
Autohuur Marseille Luchthaven

Marseille Provence Airport (MRS) ligt 27 km van Marseille in Frankrijk. Er zijn regelmatig bussen tussen de luchthaven en Marseille. 7 verschillende bedrijven, allemaal in de eerste verdieping van Hal 4, biedt autoverhuur: Ada, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National en Sixt Citer.

In 2009, 7.290.119 passagiers een bezoek aan Marseille Provence Airport is de 5e grootste luchthaven in Frankrijk.Het bestaat uit twee terminals die dicht bij elkaar zijn in september 2006, opent een nieuwe terminal voor low-cost luchtvaartmaatschappij. 38 luchtvaartmaatschappijen die op de luchthaven Marseille Provence. Men kan reizen naar 74 verschillende bestemmingen in 28 landen.

Mogelijkheden om te winkelen op de luchthaven is niet bijzonder goed, maar er zijn belastingvrij. Als het gaat om restaurants en cafes, de selectie is goed. Draadloos internet en zakelijke centrum zijn ook beschikbaar. In de Marseille Provence Airport is de hele5 hotels, Best Western, Novotel, Pullman, Ibis en Etap hotel.