Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Martigues

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Martigues zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Martigues mini-gids

Autoverhuur Martigues
Autohuur Martigues

Martigues is een stad in Zuid-Frankrijk, 30 kilometer ten noordwesten van Marseille. Martigues is gelegen in het departement Bouches-de-Rhône, aan het einde van het Canal de Caronte en de Middellandse Zee. Ca. 44.000 inwoners wonen in de vissershaven, gelegen in de Provence-Alpes-Côte d’Azur.

De stad heeft de bijnaam Venetië van charme van de Provence met grachten en bruggen. Martigues is een kunst museum, het Musee Ziem, met schilderijen en sculpturen. De stad heeft ook een historisch museum, Galerie de l’Histoire de Martigues, en een archeologisch museum, het Musee archeologique Showcases.Bezoekers kunnen deelnemen aan rondleidingen door de zee in Le Parc marine, waar je meer te weten over het leven in zee en het belang van de bescherming van het mariene leven. Bezoekers kunnen ook deelnemen aan activiteiten zoals roeien, paardrijden, in Saint Pierre les Martiqus, niet aan de watersport activiteiten noemen zoals vissen, kajakken, zeilen, waterskiën en kiteing een paar te noemen. De stad heeft zijn eigen wijn: Coteaux d’Aix en Provence.

Luchthaven Aeroport Marseille Provence is ca.13 kilometer ten zuiden van Martigues.