Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Monte Carlo

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Monte Carlo zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Monte Carlo mini-gids

Autoverhuur Monte Carlo
Autohuur Monte Carlo

Monte Carlo is de hoofdstad van de kleine staat en het Vorstendom Monaco, gelegen ten oosten van de Franse Nice. Monte Carlo is gelegen tussen de Alpen en de Middellandse Zee met de Franse Rivièra in het westen, en de Italiaanse Riviera in het oosten. We wonen ca. 33.000 inwoners.

Monte Carlo staat bekend om zijn casino, geopend in 1858 en verscheen in verschillende films, waaronder James Bond-films. Hier kunt u spelen of een uitstapje maken naar het gebouw te zien, maar zorg ervoor dat de outfit. Monte Carlo is ook bekend om de Monte Carlo Rally, een internationale autorace in de Formule 1 Grand Prix. Het is jaarlijks gehouden uit 1911, met een paar uitzonderingen. Onder de andere bezienswaardigheden zijn de eerste familie Grimaldi paleis, het Palais Princier, op een heuvel in de oude stad. Hier zijn de tochten, met een mooi uitzicht op de haven. De stad ook een aquarium en een tuin heeft, de Jardin Exotique is een bezoek waard. Het is ook de Marlborough Gallery in de stad.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Nice Côte d’Azur.