Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Perpignan

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Perpignan zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Perpignan mini-gids

Perpignan
Autohuur Perpignan

Perpignan ligt in Zuid-Frankrijk – ca. 10 km van de Middellandse Zee en 30 km van de grens met Spanje. De stad behoort tot de regio Languedoc-Roussillon en is de belangrijkste stad in het departement Pyrenees-Orientales. Perpignan heeft 118.200 inwoners (2007), en draai naar de buitenwijken van de bevolking neemt toe van bijna 300.000.

De stad werd gesticht in de vroege 900’s en 1200 – en 1300 behoorden Perpignon Koninkrijk van Mallorca. Een van de belangrijkste toeristische trekpleisters zijn gerelateerd aan dit. Palais des Rois de Mallorca is een paleis en een fort met een prachtig uitzicht over de stad vanaf 1276 De site is een van de belangrijkste monumenten in Perpignan, en was oorspronkelijk de residentie van de koningen van Mallorca.

Een andere bezienswaardigheid in de stad: de kathedraal van St. Jean Baptist – die werd gestart in 1324 en werd voltooid in 1509, Castillet uit de 1300s, een natuurhistorisch museum en een luchtvaart museum.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Aeroport Perpignan – Rivesaltes, die is 6 mijl ten noordwesten van het centrum