Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Mallorca

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Mallorca zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Mallorca mini-gids

Autoverhuur Mallorca
Autohuur Mallorca

Mallorca is het grootste van de eilanden die deel uitmaken van de Balearen en is de thuisbasis van ongeveer 800 000 mensen.In de vroege jaren 50 heb dit eiland veel toeristen ‘harten en heeft nog steeds een hoog profiel charter bestemming en blijft een favoriete bestemming voor velen. En met goede reden. Hedonist, kunnen wandelaars en liefhebbers op zoek naar een romantisch uitje kunnen vinden wat zij zoekt op Mallorca. Stranden, stad en natuur zijn de ingrediënten die alle soorten van behoeften bestrijkt.

Een stabiel en warm klimaat is waarschijnlijk de grootste attractie de loop der jaren, maar het eiland heeft meer te bieden dan alleen zon.

In het stedelijk hoofdstad Palma kunt winkelen graag de vruchten van dat het toerisme heeft zijn sporen links te genieten en liet geen geld in dit vakantieparadijs voor decennia.

Mallorca heeft een eigen luchthaven van Palma de Mallorca (PMI) en ligt op ongeveer acht kilometer van de hoofdstad

.

Autohuur in Mallorca is goedkoop via Autohurengids.nl. De prijzen die u in uw zoekopdracht worden vergeleken vanuit verschillende gerenommeerde nationale en internationale autoverhuur aanbieders. Dit zorgt ervoor dat onze klanten lage prijzen op autohuur in Mallorca.