Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Poitiers

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Poitiers zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Poitiers mini-gids

Autoverhuur Poitiers
Autohuur Poitiers

Poitiers is een stad in Midden-Frankrijk, 104 kilometer ten zuidwesten van Tours. Poitiers is de hoofdstad van het ministerie van Vienne, gelegen aan de rivier de Clain in Poitou-Charentes. We wonen ca. 84.000 inwoners.

Poitiers was de bisschopszetel en religieuze centrum van 300, en werd later de hoofdstad van het graafschap Poitou. De oude stad is omgeven door de resten van de middeleeuwse stadsmuren, en bevat vele historische en belangrijke gebouwen.   De stad is beroemd voor St. Jean doopkapel van 300, dat is een van de oudste heilige Frankrijk gebouwen. De stad heeft verschillende bezienswaardigheden zoals de Romaanse kerk van Notre-Dame-la-Grande vanaf 1000-1100’s. Het heeft een prachtig versierde gevel. Gotische St. Peter’s Cathedral werd begonnen in 1162, en valfartskirken St. Hilaire-le-Grand vanaf 1000’s met een syvskipet basiliek is ook een bezoek waard.   Tours heeft ook overblijfselen uit de Romeinse tijd.

Poitiers vliegveld, ook bekend als Aeroport de Poitiers-Biard ligt ongeveer 3 mijl buiten het centrum.