Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Rouen

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Rouen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Rouen mini-gids

Autoverhuur Rouen
Autohuur Rouen

Rouen is een stad in het noorden van Frankrijk, 140 kilometer ten noordwesten van Parijs. De stad is gelegen in Normandië, aan de rivier de Seine, en is de hoofdstad van het departement Seine-Maritime. Ca. 108.000 wonen in de stad, 389.000 met de voorsteden. Rouen is een van de grootste haven van Frankrijk steden, en heeft ongeveer. 12 km lange kade. Er is een boot van Dieppe en Le Havre naar Engeland.

De stad was oorspronkelijk Keltisch, en werd de provinciale hoofdstad van het Romeinse Rijk in 200’s. Het werd later de hoofdstad van het hertogdom van Normandië in 911 Rouen is bekend dat de plaats waar Jeanne d’Arc werd op de brandstapel verbrand in 1431 worden Claude Monet schilderde de kathedraal van Rouen gevel in verschillende versies.   Rouen heeft veel middeleeuwse gebouwen, was de kathedraal Notre-Dame begonnen in 1202 en voltooide in 1500. Het heeft een 150 meter hoge toren. Andere bezienswaardigheden zijn de abdij van St. Ouen uit de 1300s, St. Maclou Kerk, het Paleis van Justitie en urtårnet Le-Gros-Horloge.

Luchthaven Rouen Vallee de Seine en Beauvais, de twee dichtste, respectievelijk 3 en 73 mijl van Rouen.