Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Saint Etienne

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Saint Etienne zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Saint Etienne mini-gids

Saint Etienne
Autohuur Saint Etienne

Saint-Etienne, die) heeft 175.318 inwoners (2007, over gaat. 60 km ten zuidwesten van Lyon – in de regio Rhône-Alpes, en het administratieve centrum van departemantet Loire.

Haar geschiedenis is nauw verbonden met de productie van wapens en mijnbouw. Natuurlijk zijn er musea van Saint-Étienne documenteren dit – met inbegrip mijnmuseum Musee de la Mine en Le Musee d’Art et d’Industrie, met de nadruk op zowel de historische wapenindustrie en de belangrijkste aandachtsgebieden: kunst en design. Ook Art Museum Le Musee d’Art Moderne – een van de grootste collecties in Frankrijk van de moderne kunst – is een populaire toeristische bestemming.

Onder de historische bezienswaardigheden van de stad naar de ruïnes van de oude feodale kasteel genoemd. Het is voor het eerst genoemd in schriftelijke bronnen in 1173 en is gelegen in de wijk Rochetaillee – een inheems dorpje aan de rand van Saint-Étienne.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Aeroport de Saint-Etienne, die ongeveer is. 16 km ten noordwesten van de stad.