Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Straatsburg Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Straatsburg Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Straatsburg Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Straatsburg Luchthaven
Autohuur Straatsburg Luchthaven

De luchthaven van Straatsburg (SXB) is ongeveer 15 km ten westen zuidwesten van Straatsburg in Frankrijk. Er is een nieuwe trein die om de vijftien minuten rijdt en neemt slechts 9 minuten tussen de luchthaven en Straatsburg.
De autoverhuurbedrijven vertegenwoordigd zijn Hertz, Sixt, Avis, Europcar en National / Citer.

1,7 miljoen passagiers bezocht de luchthaven van Straatsburg in 2007. De luchthaven bedient ongeveer 15 verschillende internationale bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Er zijn Air France, dat de meeste bestemmingen worden geserveerd.

Er zijn verschillende bars en cafes op de luchthaven, evenals twee restaurants, een met regionale specialiteiten. Als het gaat om winkels als er belasting vrij en een winkel verkoop van regionale producten genoemd Decouvrir l’Alsace “. Andere voorzieningen zijn draadloos internet, vergaderzalen en conferentiecentrum, ATM en reisbureaus. De dichtstbijzijnde hotels zijn het Hotel Pere Benoît en Ibis Straatsburg Aeroport.