Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Villeneuve

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Villeneuve zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Villeneuve mini-gids

Autoverhuur Villeneuve
Autohuur Villeneuve

Villeneuve-Loubet is een stad in het zuiden van Frankrijk, 15 kilometer ten oosten van Nice en 22 mijl ten westen van Tinseltown Cannes. De stad ligt aan de Middellandse Zeekust van de Provence-Alpes-Côte d’Azur in het departement Alpes-Maritimes. We wonen ca. 15.000 inwoners.

De stad werd opgericht in de jaren 1300 rond het kasteel van Villeneuve, maar archeologische opgravingen tonen aan dat de Romeinen waren in het gebied voor deze.Villeneuve-Loubet is een museum en een culinair museum, gewijd aan Auguste Escoffier, die werd beschouwd als een van matkonger Frankrijk. In de stad is er ook een middeleeuwse burcht uit de 1300s. Er is ook een Provençaals dorp werd gereconstrueerd in de jaren 1600 hier. Marina Baie des Anges is een vakantie centrum met een bijzondere architectuur, die heeft meerdere prijzen gewonnen. De stranden behoren tot de grootste attracties van de stad. Hier kunnen bezoekers boten huren, waterskiën, zwemmen, zonnen, of gaan zeilen. Er zijn ook cursussen in zeilen hier.

Nice Côte d’Azur vliegveld ligt zeven mijl ten oosten van Villeneuve-Loubet.