Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Athene Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Athene Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Athene Luchthaven mini-gids

Athene Luchthaven
Autohuur Athene Luchthaven

Athens International Airport (Eleftherios Venizelos (ATH)) ligt 33 km ten zuidoosten van Athene en is vernoemd naar een Griekse politicus.In 2005, 2006 en 2008, de luchthaven Skytrax’s award voor beste luchthaven in Zuid-Europa. De makkelijkste manier om tussen de luchthaven en Athene is het gebruik van de metro.Autoverhuurbedrijven ADA, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National / Citer en Sixt zijn allemaal vertegenwoordigd zijn op de entree van de hoofdterminal.

In 2009, 16.225.885 passagiers een bezoek aan de luchthaven zijn bij de 25 drukste luchthavens in Europa. Athens International Airport is nieuw en werd geopend in 2001, en vervangen als Athene (Ellinikon) International Airport. Het bestaat uit twee terminals, van de belangrijkste terminal, een reis naar elke bestemming binnen de Schengen-ruimte alsmede een aantal buiten Schengen. Van de andere terminal, bekend als satelliet, een reis naar bestemmingen buiten de Schengen-gebied. Het is het hoofdkantoor voor Air Olympische en Aegean Airlines. De luchthaven dient als een hub voor reizen tussen Azië, Europa en het Midden-Oosten.

Athens International Airport heeft een zeer goede selectie van restaurants, cafes, bars en winkels. Er is gratis toegang tot internet, kinderanimatie, een business center en ATM, en staat bekend om nieuwe technologie snel goed te keuren. De luchthaven biedt ook een verscheidenheid van culturele activiteiten voor haar bezoekers. Het dichtstbijzijnde hotel is het Sofitel Athens Airport Hotel.