Autoverhuur Griekenland

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Griekenland

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Griekenland zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Griekenland mini-gids

Griekenland
Autohuur Griekenland

Griekenland ligt in Zuidoost-Europa, en heeft 10,7 miljoen inwoners (2009). Het wordt begrensd door AlbaniëMacedoniëBulgarije en Turkije, en heeft kustlijn langs de Middellandse Zee, de Ionische Zee en Egeïsche Zee.

Griekenland bestaat uit zowel het vasteland en de eilanden. Het vasteland is gelegen op het zuidelijkste deel van de Balkan en op de Peloponnesos en het Griekse eilanden (1425 grote en kleine –   waar 166 van hen zijn bewoond) wordt grotendeels omringd door de Egeïsche Zee.Eilanden, KretaRhodosCorfuSantorini enZakynthos zijn populaire toeristische bestemmingen in de zomer en trekt toeristen met zon en strand vakantie, prachtige landschappen en historische bezienswaardigheden.Griekenland heeft minder dan 17 miljoen bezoekers per jaar.

Het landschap van Griekenland bestaat voornamelijk uit bergen, maar ook meren en wetlands. Het hoogste punt is de berg Olympia – die   maatregelen 2919 m.Het land heeft een typisch mediterraan klimaat, met milde en natte winters en droge, hete zomers. In het noorden van Griekenland is er een meer continentaal klimaat.

De hoofdstad Athene is gelegen op het Griekse vasteland, en is een van ’s werelds oudste steden.De stad zelf telt ongeveer 800.000 inwoners, terwijl de Atheense agglomeratie telt bijna 3,3 miljoen inwoners. De stad is vooral bekend vanwege de beroemde heuvel van de Akropolis – met haar historische gebouwen. Tempel van het Parthenon is de belangrijkste toeristische attractie hier (in de periode 447 tot 433 voor ChristusKr.).

Andere grote steden in Griekenland, Thessaloniki, Patras, Heraklion, Larisa, Volos, Ioannina en Rhodos stad.

Veel van de Griekse eilanden heeft een internationale luchthaven met grote charterverkeer in de zomer.

Het land de belangrijkste luchthaven is gelegen 27 km ten oosten van Athene, de zogenaamde Eleftherias Venizelos International Airport.

Boeking van autohuur in Griekenland is nog nooit zo gemakkelijker en goedkoper. Probeer de zoekmachine over en krijg prijzen van verschillende autoverhuur bedrijven in een keer.