Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Eretria

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Eretria zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Eretria mini-gids

Eretria
Autohuur Eretria

Eretria is een populaire badplaats aan de westkant van Griekenland ’s tweede grootste eiland – Euboea – ligt aan de oostkust van het vasteland van Griekenland.Twee bruggen verbinden Euboea in Griekenland zelf.

Er was een stad op dezelfde locatie is al een paar honderd jaar voor Christus (vermeld in Homersdiktverk Ilias).Het was echter verwoest door de Romeinen in 87 na Chr Kr.   In 1824, was het zo bouwde een nieuw Eretria, en vandaag is het een moderne stad op de site met ongeveer 6.000 inwoners. Van de stad belangrijkste bron van inkomsten is het toerisme.

De belangrijkste toeristische attractie is de Eretria Museum, dat de stad oude geschiedenis documenten. Anders, de lange boulevard en de vele tavernes populairste bestemmingen Eritrea. De stad is ook een natuurlijk startpunt voor uitstapjes naar resorts verder naar het zuiden op het eiland.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is de luchthaven van Athene “Eleftherios Venizelos”, dat is 52 km ten zuiden van Eretria.