Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Ioánnina

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Ioánnina zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Ioánnina mini-gids

Ioánnina

Autohuur Ioánnina

Ioánnina gelegen in de noordwestelijke hoek van Griekenland – en is de hoofdstad van het administratieve district (prefectuur) Epirus.De stad heeft ca. 70.000 inwoners en heeft een idyllische locatie aan het grote meer Pamvotis.

Ioannina werd gesticht door de Romeinen in de 500’s ADKr. – Maar het sporen gevonden waarin de stad ligt het zeer oude nederzettingen (uit de paleolitiske periode ongeveer 38.000 jaar geleden). Veel van Ioannina werd vernietigd in een grote brand in 1864, maar werd snel herbouwd. Echter, heeft dit ertoe geleid dat veel van de gebouwen zijn van recente datum.

Er zijn nog een aantal bewaard gebleven historische sites – waaronder een interessant gebied van de middeleeuwse vesting, gelegen in het centrum. Een deel van dit complex is de zogenaamde “Citadel”, waar men de beroemde Albanese rebellenleider Ali Pasha mausoleum te bezoeken. De stad de voornaamste attractie is waarschijnlijk nog Ioánnini Ijsland (of “Nisaki ‘, zoals dat heet) in Pamvoti Lake. Waar kom je met de veerboot, en de overtocht duurt 15 minuten. Het eiland beschikt over niet minder dan zeven middeleeuwse kloosters, waarvan vele met prachtige Byzantijnse decoratie.

Dichtstbijzijnde luchthaven – Ioánnini National Airport – ligt net buiten het centrum

Nederlands