Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Ioánnina

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Ioánnina zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Ioánnina mini-gids

Ioánnina
Autohuur Ioánnina

Ioánnina gelegen in de noordwestelijke hoek van Griekenland – en is de hoofdstad van het administratieve district (prefectuur) Epirus.De stad heeft ca. 70.000 inwoners en heeft een idyllische locatie aan het grote meer Pamvotis.

Ioannina werd gesticht door de Romeinen in de 500’s ADKr. – Maar het sporen gevonden waarin de stad ligt het zeer oude nederzettingen (uit de paleolitiske periode ongeveer 38.000 jaar geleden). Veel van Ioannina werd vernietigd in een grote brand in 1864, maar werd snel herbouwd. Echter, heeft dit ertoe geleid dat veel van de gebouwen zijn van recente datum.

Er zijn nog een aantal bewaard gebleven historische sites – waaronder een interessant gebied van de middeleeuwse vesting, gelegen in het centrum. Een deel van dit complex is de zogenaamde “Citadel”, waar men de beroemde Albanese rebellenleider Ali Pasha mausoleum te bezoeken. De stad de voornaamste attractie is waarschijnlijk nog Ioánnini Ijsland (of “Nisaki ‘, zoals dat heet) in Pamvoti Lake. Waar kom je met de veerboot, en de overtocht duurt 15 minuten. Het eiland beschikt over niet minder dan zeven middeleeuwse kloosters, waarvan vele met prachtige Byzantijnse decoratie.

Dichtstbijzijnde luchthaven – Ioánnini National Airport – ligt net buiten het centrum