Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Iraklion

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Iraklion zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Iraklion mini-gids

Iraklion
Autohuur Iraklion

Heraklion (Iraklion, Heraklion, Heraklion) is de hoofdstad van het Griekse Mediterrane eiland Kreta. Het is vrij midden van het noorden van het eiland – en heeft ca.140.000 inwoners (275.000 in het grootstedelijk gebied), en daarmee ook de 4e grootste stad van Griekenland.

Iraklion is opgericht in het jaar 824 ADKr. van saracenerne, maar waarschijnlijk was er een haven hier sinds de bronstijd. Later werd het eiland regelmatig onder Byzantijnse, Venetiaanse en Ottomaanse overheersing. Een korte periode rond de eeuwwisseling was de hoofdstad van Heraklion in een Kretenzer Staat, die vervolgens werd bezet door internationale troepen. Sinds 1913 is evenals de rest van Iraklion op Kreta is een deel van Griekenland.

Iraklion heeft zowel een historische, natuurlijke historisch en archeologisch museum – evenals een aantal bijzondere musea. Er is ook bewaard gebleven gebouwen uit zowel de Venetiaanse en Ottomaanse tijdperk. De historische belangrijkste attractie is nog steeds de opgegraven ruïnes van de imposante, bijna 4000 jaar oud Minoïsch Paleis van Knossos – die van de grootste archeologische vondsten uit de Griekse Bronstijd.

Het ligt op ca.. 4 km ten zuiden van Iraklion centrum.

Irak Lions internasjonele Airport – “Nikos Kazantzakis” (vernoemd naar de beroemde dichter) – over gaat. 5 km ten oosten van de binnenstad