Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kalamata

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kalamata zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kalamata mini-gids

Kalamata
Autohuur Kalamata

Kalamata (60.000 inwoners) is de hoofdstad van de provincie Messinia, die behoort tot het administratieve district van de Peloponnesos. Het is gelegen in het zuidwesten van Griekenland – op een groot schiereiland aan de Messinian van de Middellandse Zee, en is een belangrijke zeehaven.Vanuit de haven zijn er veerverbindingen naar de Griekse toeristische eilanden Kythira en Kreta.

4 km ten oosten van de stad ligt de berg Taygetos. Kalamata is ook bekend om zijn vele olijfbomen, en zowel de olijven en olijfolie zijn belangrijke export.

Kalamata heeft vele mooie stranden, die toeristen in het zomerseizoen aan te trekken. Andere bezienswaardigheden en toeristische attracties in de stad zijn onder andere: Het archeologisch museum “Benakeion” – gelegen in de oude binnenstad, diverse oude kerken – waar Agii Apostili uit 1317 is de oudste, een Frankische burcht uit de 1200s, Folkloremuseeet, Railroad Museum – evenals diverse galeries voor moderne kunst.

De stad heeft ook leuke restaurants, goede winkels en een gevarieerd uitgaansleven.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Kalamata International Airport, dat is 7 mijl ten noordwesten van het centrum.