Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kefalonia

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kefalonia zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kefalonia mini-gids

Kefalonia
Autohuur Kefalonia

Kefalonia (Kefillinia) is de grootste van de Ionische eilanden, gelegen in de Ionische Zee, een arm van de Middellandse Zee tussen Griekenland en Zuid-Italië.Kefalonia is ook een apart administratief district (prefectuur), en de hoofdstad – gelegen op het zuidwesten van het eiland – heet Argostoli. Het hele eiland heeft een bevolking van ongeveer 40.000, van wie ongeveer 13.000 wonen in de hoofdstad.

tweede grootste stad van Kefalonia, Lixouri, heeft ca. 10.000 inwoners – is gelegen in het westen van het schiereiland Pali. Anders, een aantal kleinere steden en dorpen op het eiland – de meeste van hen op zee. Het landschap is erg mooi en de stranden zijn beschouwd als een van de mooiste in Griekenland. Sommigen van hen kan alleen per boot bereikbaar. Het interieur van het eiland wordt gedomineerd door een grote bergketen, waar de hoogste top ligt op 1628 m.

Onder de bezienswaardigheden, zijn er twee middeleeuwse kloosters – een ligt ca.16 km ten oosten van de hoofdstad, terwijl de andere is in het uiterste zuiden van het dorp Markopoulo. In het noorden, is door Fiscardo gemaakt spannende archeologische vondsten van graven en een theater uit de Romeinse tijd, en in Argostoli is er een aparte archeologisch museum.

Er zijn veerboten van zowel Argostoli en Lixouri aan verscheidene van de andere Ionische eilanden en het Griekse vasteland. Kefalonia heeft ook een eigen vliegveld – Kefalonia International Airport – ligt op ca.. 10 km ten zuiden van Argostoli