Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kithira

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kithira zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kithira mini-gids

Kithira
Autohuur Kithira

Kithira (Kythira, Kythera) is een eiland van 284 km2, in het ligt net ten zuiden van de Peloponnesos Griekenland. Het behoort tot de Ionische Eilanden, en heeft een totale bevolking van ca. 3500. Er zijn een aantal kleine, pittoreske dorpjes op Kithira – de meeste met een bescheiden populatie (tussen 100 en 200).

“Kapitaal” genoemd Chora (ook wel Kithira stad), is geheel gelegen in het zuiden, en heeft ongeveer. 270 inwoners. Echter, het heeft geen eigen poort, dan veerdiensten naar het vasteland (Peloponnesos en Piraeus) gaat van Diakoufti, gelegen op het noordoosten van het eiland.

Toerisme is van cruciaal belang voor de economie van het eiland, en het is op vakantie in een rustige, mooie omgeving, vooral toeristen komen hier. De dorpen en mooie stranden (sommige van hen kan alleen worden bereikt door zee) is Kithira belangrijkste attracties. Het eiland heeft ook een aantal culturele bezienswaardigheden, en hier de Byzantijnse en Archeologisch Museum in Chora genoemd.

Dichtstbijzijnde luchthaven – Kithira Ijsland National Airport – ligt 8 km ten noorden van Chora