Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kos Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kos Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kos Luchthaven mini-gids

Kos Luchthaven
Autohuur Kos Luchthaven

Kos Ijsland International Airport “Hippocrates” (KGS) is een kleine luchthaven ligt op 26 km ten westen van de stad Kos. Olympic Airways shuttle bus verbindt met de vertrektijden en biedt vervoer tussen de luchthaven en de stad Kos. Lokale bussen KTEL naar de steden van Kos, Kardhamena, Kefalos en Mastihari, en stopt net buiten het vliegveld. De 4 autoverhuurbedrijven vertegenwoordigd op Kos Airport zijn Alamo, Budget, Europcar en Hertz.

In 2007 zijn ongeveer 170 000 passagiers bezocht Kos Airport. Het werd geopend in 1964 en in 1997 bouwde een nieuwe aankomsthal. Het is eerst en vooral chartervluchten naar Kos in de zomer en rond de 30 luchtvaartmaatschappijen die vliegen hier. Olympic Airlines en Aegean Airlines gebruik van de luchthaven het hele jaar door.

Kos Airport heeft een duty free shop, een cafe dat eenvoudige gerechten verkoopt naast drinken, een politiebureau en een gezondheidscentrum. Er zijn geen hotels op de luchthaven, de dichtstbijzijnde is Seagull’s Bay Hotel 5 mijl afstand.