Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Lefkada

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Lefkada zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Lefkada mini-gids

Lefkada
Autohuur Lefkada

Lefkada (Levkáda, Lefkos, Leukos) is een eiland met een oppervlakte van 293 km2, die behoort tot de Ionische eilanden. Het is gelegen aan de westkust vanGriekenland – zeer dicht bij het vasteland, die zowel verbonden is met de hulp van een ponton brug en een grote dam.Het eiland heeft een totaal van 23.000 inwoners, en bijna de helft van hen woont in de hoofdstad Lefkáda plaatsje, gelegen in het uiterste noorden.

Lefkáda stad is vooral bekend om zijn lange voetgangersstraat, waar de meeste winkels zijn – en om zijn mooie jachthaven. Vanuit de stad is het busforbindelse naar Athene (afstand: 370 km). Er zijn ook een aantal kleinere steden en badplaatsen langs de kust en in de bergen (waar het hoogste punt – Stavrotas – gelegen op 1158 m). De meest populaire badplaats – Nidri (Nydri) – ligt op de oostelijke kust van het eiland. Vanaf daar kunt u zien in naar het kleine eiland Skorpio, waar Aristoteles Onassis en Jacqueline Kennedy had zijn vakantie paradijs.

Lafkádas belangrijkste attracties zijn gerelateerd aan recreatieve activiteiten – met name het strand en windsurfen. Vassili Bay, is het zuiden beschouwd als een van de beste surfspots in Europa. Echter, er zijn ook verschillende mooie kerken, kloosters en musea op het eiland. Meest bezochte zijn het archeologisch museum in het centrum van Lefkáda stad.

Dichtstbijzijnde luchthaven – Lefkos Preveza Airport – gelegen op het vasteland, ca.. 20 minuten rijden van Lefkáda stad.