Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Limnos

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Limnos zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Limnos mini-gids

Limnos
Autohuur Limnos

Het heeft een oppervlakte van 476 km2 en een bevolking van ca. 17.000. Ruim de helft van de bevolking woont in de twee steden Myrina (gelegen aan de westkust, is de hoofdstad en het commerciële centrum) en Moudros (gelegen aan de oostkust).

Myrina heeft een warme en mooie haven, waar een van de meest beroemde historische attracties – het kasteel Kastro – gelegen op een heuvel. Kastro werd voor het eerst gebouwd in 1186 en vervolgens herbouwd door de Venetianen in 1400. Limnos ook een aantal interessante bezienswaardigheden te bieden heeft, en er moeten oude Polichni – ligt ten zuidoosten van Limnos – genoemd in het bijzonder. Het   had haar hoogtijdagen in de Bronstijd en was waarschijnlijk verwoest rond 2000 voor ChristusKr. Archeologen hebben verschillende perioden van het werk om het te ontdekken – en de bevindingen hebben aangetoond dat Polichni is waarschijnlijk een van de oudste steden van Europa.

Anders, Limnos heeft geweldige stranden en pittoreske dorpjes. Het eiland is een populaire toeristische bestemming, maar het is nog niet zo toeristisch als veel van de andere Griekse eilanden.

Luchthaven Lemnos International Airport ligt tussen de steden Myrina en Moudros.