Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Samos

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Samos zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Samos mini-gids

Samos
Autohuur Samos

Samos behoort tot de nordegéiske eilanden. .Er zijn ca. 40.000 mensen in Samos, waarvan ca. 6500 in de hoofdstad van Samos, die ligt op het noordoostelijke deel van het eiland. Het hangt samen met de naburige stad Vathos (ca. 3000 inwoners) – en het gehele stedelijk complex is daarom vaak Vathos. Het eiland van de tweede grootste stad – Karlovasi (ca. 6000 inwoners) is gelegen in het noordwesten.

Als toeristische bestemming Samos is een eiland dat heeft het allemaal: prachtige stranden, pittoreske dorpjes en gevarieerd uitgaansleven – en een gevarieerde natuur.Het eiland het hoogste punt van – Vigla – is 1.433 m.

Ook als het gaat om historische plaatsen Samos heeft veel te bieden. De archeologische kerngebied is gelegen in het zuidoosten. Waar we Pythagoreion vinden, de resten van de indrukwekkende Griekse en Romeinse oldtidsbyggverk. Beide deze attractie, en het nabijgelegen “Heraion op Samos – de ruïnes van een Griekse tempel 800 jaar voorKr. – UNESCO World Heritage Site. In dit gebied is er ook “Eupalinos tunnel” – de oudste ondergrondse Europa waterleiding – die werd gebouwd op de 530-eeuw na ChrKr. En dat is meer dan 1 km lang.

In de buurt oldtidsminnesmerkene, en ca. 9 km ten zuidwesten van Samos stad, Samos International Airport is “Aristarchos”.