Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Skiathos

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Skiathos zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Skiathos mini-gids

Skiathos
Autohuur Skiathos

Skiathos (47 km2) is een eiland in de noordelijke Egeïsche Zee – in de Sporaden archipel, gelegen net buiten de oostkust van Griekenland. Er zijn ca. 6.000 mensen in Skiathos. “Kapitaal”, met dezelfde naam als het eiland, dat ligt aan de zuidoostkust, is de enige echte stad op het eiland. Ongeveer 90% van de bevolking woont hier. De dichtstbijzijnde bewoonde eiland, Skopelos, zoals u hierboven kunt zien in de lucht.

Hoewel er slechts een stad in Skiathos, zijn er tal van pittoreske stadjes met 50 – 200 mensen – en niet minder dan 70 stranden.Een van de stranden ten zuiden van het eiland – Little Banana Beach – is gereserveerd voor naturisten. Skiathos is aangewezen in 1964 als een speciaal gebied van aandacht voor het toerisme – en de hotels zijn nu dicht, zowel in en rond de stad Skiathos en de vele stranden.

De veerboot gaat naar verschillende steden op het vasteland, met inbegrip van Thessaloniki – en een aantal van de andere eilanden in de Egeïsche Zee. Luchthaven van het eiland – Skiathos Ijsland National Airport – ligt aan de rand van de stad Skiathos.