Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Skopelos

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Skopelos zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Skopelos mini-gids

Skopelos
Autohuur Skopelos

Skopelos is gelegen in de noordelijke Sporaden, net buiten de oostkust van Griekenland. De dichtstbijzijnde bewoonde eiland is een toeristisch paradijs Skiathos.Hoewel Skopelos is twee keer zo groot in oppervlakte naar Skiathos, het heeft een lagere bevolkingsdichtheid: ca. 4700. Ongeveer de helft   wonen in de hoofdstad van Skopelos, gelegen ten zuidoosten van het eiland.Anders Glossa in het noorden en westen Neo Klimaat in de grootste agglomeraties.

Het leven op Skopelos is minder hectisch dan in veel andere typische toeristische eilanden in de Egeïsche Zee. Dit is ook een plek voor degenen die graag de natuur verkennen. Het interieur van het eiland wordt gedomineerd door bergen, de bergen zijn de kloven, valleien en beekjes druppelen. Het is niet voor niets dat Skopelos gaat onder de naam “De groenste eiland in de Egeïsche Zee”.

Natuurlijk zijn er ook stranden hier – zowel kleine als grote. Niet iedereen is zo goed ontwikkeld faciliteiten, maar op verschillende plaatsen op het eiland is de boot, zodat de mogelijkheden te vinden “hun eigen” strand, is dus aanwezig.

De oude stad van Skopelos stad heeft een fascinerende en goed bewaard gebleven “traditionele” Griekse architectuur, en de straten zijn zo smal dat het vrijwel onmogelijk is te bereiken met de auto. Zo is de wijk gezien als vreedzaam, hoewel er meestal veel mensen hier.

Skopelos heeft geen eigen luchthaven, maar wordt bediend door de Skiathos Ijsland National Airport op het eiland. Wanneer er zowel een draagvleugelboot en veerboot (over maritieme 01-01 januari / 2 uur).