Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Syros

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Syros zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Syros mini-gids

Syros
Autohuur Syros

Het Griekse eiland Syros behoort tot de Cycladen archipel, gelegen in de Egeïsche Zee. Het eiland heeft ongeveer 25.000 inwoners, en de belangrijkste middelen van bestaan zijn de scheepvaart, de visserij en de landbouw. Syros is het administratieve, commerciële en culturele centrum van de Cycladen. De hoogste berg is Pyrgos – gelegen 442 m.

De belangrijkste stad Hermoupolis (Ermoupolis) is gelegen aan de oostkust en heeft 13.400 inwoners. Hermoupolis is een belangrijke haven met veerdiensten tot veel andere Griekse steden.

De belangrijkste stad heeft verschillende historische bezienswaardigheden, waaronder City Hall uit 1876, het archeologisch museum – met vondsten uit de Bronstijd, de metamorfose kathedraal uit 1824, de prachtige kerk van Ayios Nikolaos uit 1850 met een blauwe koepel, en de Manor Velissaropoulos – een indrukwekkend gebouw met muurschilderingen.

Ca. 10 km van de belangrijkste stad (op een hoogte) is Ano Syros – de middeleeuwse stad gebouwd door de Venetianen in de 1300. Vanaf hier heeft men een prachtig uitzicht op Hermoupolis.

Anders, de stad heeft goede zwemmen met zandstranden en bruisende nachtleven.

 

Syros heeft 12 dorpen en badplaatsen, waar de meest bekende op het eiland zijn: Megas Gialos, Agathopes, Galissas, Kini, Kastri, Finikas en Chalandriana. De beste stranden liggen in het westen, zuiden en oosten van het eiland.

De kleine luchthaven Syros Ijsland National Airport – net ten zuiden van Hermoupolis – heeft dagelijkse vluchten van en naar Athene.