Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Thassos

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Thassos zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Thassos mini-gids

Thassos
Autohuur Thassos

Het Griekse eiland Thassos is Sea ligt ver ten noorden van de Egeïsche Zee – in de buurt van de kust van het Griekse vasteland.Het eiland heeft ongeveer 16.000 inwoners, waar de meeste mensen wonen in de belangrijkste stad – Thassos Town.

Thassos is een bergachtig eiland, waar het hoogste punt is Ypsario – en dat is 1045 m. Anders is het eiland groen en weelderig met een prachtig landschap en gastvrije stranden. Thassos heeft mijnbouwindustrie met de productie van marmer, de rest van de belangrijkste industrie landbouwproducten en toerisme.

Van Thassos is er een veerboot van en naar de havens van Kavala en Keramoti op het vasteland.

Thassos stad, gelegen aan de noordkant van het eiland, ook wel Limenas – zin poort. Hier zijn hotels, winkels, restaurants en bars – evenals diverse stranden. Men is moe van zon en strand kunt u het archeologisch museum met vondsten uit de jaren 600 voor Christus bezoekKr. Thassos stad heeft ook een amfitheater – oorspronkelijk uit de 5e eeuw. Vandaag, deze gerestaureerd en wordt gebruikt voor openlucht concerten in de zomer.

Andere bekende plaatsen op het eiland zijn: Panagia, Potamia, Limenaria, Theologos, Prinos en Potos.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Kavala – Megas Alexandros Airport – ligt net buiten de stad Kavala op het vasteland.

Snelste manier van reizen naar de luchthaven is met de boot naar Keramoti (40 min.. Vanuit Thassos stad).Vanaf daar is het 15 minuten. in het rijden naar de luchthaven.