Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Zakynthos

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Zakynthos zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Zakynthos mini-gids

Zakynthos
Autohuur Zakynthos

Zakynthos (Zante) is met een oppervlakte van 410 km2, het derde grootste van de Ionische eilanden, gelegen langs de westkust van Griekenland. Het eiland heeft een totale bevolking van 41.472 (2005). De hoofdstad, Zakynthos stad, ligt deels op een schiereiland aan de oostkust van het eiland en heeft ca.11.000 inwoners. Het is tevens het bestuurlijk centrum van het district (prefectuur) Zakynthos.

Een van de attracties in Zakynthos stad, naar de mooie en levendige boulevard (Strada Marina) wordt genoemd. En op een heuvel naast het centrum van de stad is een oude Venetiaanse citadel. Anders is het niet zo veel ouder architectuur in de stad, als gevolg van een krachtige aardbeving in 1953 veroorzaakte grote schade.

Andere attracties op het eiland moet vooral “The Blue Caves” (Galazia Spilea) door Chap Skinari, CA. 30 km ten noordwesten van de stad Zakynthos, wordt genoemd.Naast de grotten is ook Volimes dorp, die vooral bekend is om zijn prachtige, schilderachtige gebouwen – en de rijk versierde kerk van Agia Paraskevi.

De meest populaire resort ligt in Alykes Zakynthos, in het midden aan de noordkust. Hier vinden we ook het eiland mooiste stranden.

Luchthaven Zakynthos Airport ligt net buiten de stad Zakynthos.