Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Miskolc

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Miskolc zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Miskolc mini-gids

Autoverhuur Miskolc
Autohuur Miskolc

Miskolc is gelegen in het noordoosten van Hongarije en – met ca.180.000 inwoners – van het land de derde grootste stad. Miskolc is ook het administratieve centrum in het district Borsod-Abaúj-Zempléu – en is bekend in historische bronnen sinds de 1100S. Miskolc werd een stad in 1365.

Miskolc heeft een prachtige binnenstad, waar het oudste gebouw is de protestantse kerk van Avasi de jaren na 1200 in gotische stijl. Zelfs de Grieks-Orthodoxe Kerk Heilige Drie-eenheid (van het einde van de 1700) is een bezoek waard, vooral omdat het een aparte liturgische museum, waar een ruimte is gevuld met spannende pictogram filmhuizen. Bovendien, de rooms-katholieke barokke kerk Mindszent Templom (ook vanaf het einde van 1700 vermeld.

Miskolc heeft ook een aantal interessante musea te presenteren – in aanvulling op de podiumkunsten is een belangrijke prioriteit in de stad. Music Palace (Zenepalota) is een hoeksteen van het culturele leven van de stad. Het is een monumentaal gebouw dat zowel een beroemde muziek-instituut en een grote concertzaal bevat. Anders houd Miskolc Nationaal Theater in een klassiek gebouw dat dateert uit omstreeks 1850 – terwijl het beroemde poppentheater Csodamalom gevestigd in een oud theater gebouw in het centrum.

Dichtstbijzijnde grote luchthaven Kosice International Airport, ligt 70 km ten noordoosten van Miskolc.