Autoverhuur Hongarije

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Hongarije

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Hongarije zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Hongarije mini-gids

Autoverhuur Hongarije
Autohuur Hongarije

Hongarije, dat – net onder de 10 miljoen inwoners (2009), is gelegen in Oost-Europa en heeft een gemeenschappelijke grens met OekraïneRoemeniëKroatië, Servië, SlowakijeOostenrijk en Slowakije.Het land is verdeeld in twee van de tweede langste rivier van Europa, de Donau.

De taal is vergelijkbaar in Hongarije is niet in de talen in een van de buurlanden, maar is bijna verwant aan het Fins en Ests.

De oostelijke (en veel van de Zuid-) delen van het land bestaat uit een vruchtbare betekent landschap (de Grote Hongaarse Laagvlakte, “Pusztaen”), die betekent dat de landbouw is een van de belangrijkste industrieën van het land. Ook in het noorden het landschap is vlak en vruchtbaar (Kleine Hongaarse Laagvlakte) -, terwijl de relatief hoge bergen domineren het noorden, en in zekere mate ook in het westen. In aanvulling op de Donau, de rivier de Tisza in Oost-Hongarije, een van de levensader van het land.

De hoofdstad Boedapest, die is gelegen land ten noorden van de, de Donau, heeft 1,7 miljoen inwoners.Het wordt beschouwd als een van de mooiste steden van Europa – en is ook grootste toeristische bestemming van Hongarije. Andere belangrijke steden zijn Debrecen, Miskolc, Szegend, Pecs en Györ.

De belangrijkste luchthaven in Hongarije, Boedapest Ferihegy International Airport, gelegen net buiten de hoofdstad.

Wij bieden een breed scala van autoverhuur in Hongarije uit de begroting van auto’s tot luxe auto’s, cabrio’s en 4-hjulstrekkere in Boedapest, Debrecen en Gvor.