Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Belfast

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Belfast zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Belfast mini-gids

Belfast

Autohuur Belfast

Belfast is gelegen in het noordoostelijk deel van Noord-Ierland , aan de monding van de rivier de Lagan.Belfast is de hoofdstad van Noord-Ierland, en het land de grootste stad. 375.000 inwoners wonen in de stad die ligt aan de Ierse Zee en is omgeven door bergen, Black Mountain, Cavehill en Castlereagh Hills. De stad is de beste haven van Ierland.

Belfast Port is een van ’s werelds grootste droogdok van Harland & Wolff scheepswerf, die ook bekend is hebben het schip Titanic. Twee kranen, Samson en Goliath zijn ook bekende bezienswaardigheden. De stad, dat betekent vulling de mond werd opgericht in 1177 Vandaag Belfast is een gevolg van de industriële revolutie, en niet verrassend, de belangrijkste linnen industrie vandaag. Victoriaanse en Edwardiaanse gebouwen van de Queens University van 1849 en Ulster Bank uit 1860 behoort tot de bezienswaardigheden van de stad. Noord-Ierland parlement is gevestigd in de stad Stormont. Dit is ook het Waterfront concertzaal en het Odyssey Center.

Er zijn twee luchthavens in Belfast: George Belfast City Airport en Belfast International.

Nederlands