Autoverhuur Ierland

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Ierland

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Ierland zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Ierland mini-gids

Ierland
Autohuur Ierland

Ierland is het westelijkste van de Britse eilanden en bestaat uit de Republiek van Ierland en Noord-Ierland (die behoort tot het Verenigd Koninkrijk en ligt ten noordoosten van het eiland gelegen). Ierland heeft 4,2 miljoen inwoners (2008), en heeft kustlijn langs de Atlantische Oceaan in het westen, North Channel naar het noordoosten, de Ierse Zee naar het oosten, de Keltische Zee in het zuidwesten en St. George’s Kanaal in het zuidoosten.

Het landschap in Ierland bestaat uit kliffen, heuvels en småfjell kust en een meer vlakke landschap in het centrale deel van het land. De hoogste top is Carrauntoohil – ligt 1038 meter boven de zeespiegel

Ierland heeft een maritiem klimaat met milde winters en koele zomers. Het is de meeste neerslag in de westelijke gebieden.

Ierland is waarschijnlijk het meest bekend om haar bier sort – Guinness, maar ook Riverdance en traditionele Ierse volksmuziek zijn thema’s associeert men met het land.

De hoofdstad Dublin is ook het land de grootste stad met 1 miljoen inwoners in de stadsregio. Dublin   Gelegen aan de oostkust, en is een belangrijke haven met veerverbindingen naar Groot-Brittannië.De stad is rijk aan sites van kunst, cultuur en geschiedenis, en heeft een bruisend nachtleven en goede winkels. Een belangrijke toeristische attractie is het kasteel van Dublin Castle uit de jaren na 1200.

Andere belangrijke steden in Ierland, Cork, Limerick, Galway en Waterford.

De belangrijkste luchthaven van Ierland is Dublin International Airport, gelegen 12 km ten noorden van het centrum van Dublin.

Er zijn ook internationale luchthavens in de steden corc en Shannon.

Gebruik van de auto is misschien wel de beste manier om Ierland te verkennen. Zoek en vind een grote selectie van de huurauto op bij de meeste bestemmingen in de zoekmachine hierboven.