Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Cork

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Cork zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Cork mini-gids

Cork
Autohuur Cork

Cork ligt aan de zuidoostkust van Ierland op de rivier de Lee.Cork is de tweede grootste stad van Ierland en de Ierse archipel derde grootste stad. Cork stad telt ongeveer 119.000 inwoners, maar neemt men de buitenwijken komen we in de 190.000 inwoners. Cork is een van de grootste havens van Ierland.

De stad van de winkelstraat van St. Patrick’s Street staat bekend om haar architectuur en voetgangersvriendelijke winkelstraat. Het werd oorspronkelijk gebouwd op een van Lee’s kanalen.   County Hall was lang het hoogste gebouw in Nederland, terwijl aan de andere kant van de rivier is de langste gebouw in Cork: Atkins Hall. De meest bekende gebouw in de stad is de kerktoren van Shandon. Andere opmerkelijke bezienswaardigheden zijn onder meer het stadhuis in speksteen, het Cork Opera House en Elizabeth Fort. Universiteit van Cork is ook een populaire toeristische attractie. In november is het jaarlijkse filmfestival gehouden.

Cork Airport is een van de belangrijkste luchthavens van Ierland en is gelegen in het zuidelijke deel van de stad in Ballygarvan, acht kilometer buiten het centrum.