Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Galway

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Galway zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Galway mini-gids

Galway
Autohuur Galway

Galway is een stad aan de westkust van Ierland op Galway Bay. De stad is Ierland de vierde grootste is   nabij de monding van de rivier de Corrib.De stad telt ongeveer 66.000 inwoners.

De stad werd opgericht in 1400 door Koning Richard de tweede, en was lange geschiedenis van Ierland in het handelsverkeer met Spanje en Frankrijk. Spaanse handel is nog steeds zichtbaar in de architectuur van de stad. St. Nicolaas kerk uit 1320 is daar een voorbeeld van, de oudste middeleeuwse kerk nog in gebruik. Zelfs Este Christoffel Columbus moet ook hebben bezocht Galway, voordat hij begon aan een reis naar IJsland of de Faeröer. Het heeft een compacte binnenstad met vele pubs. In de zomer kunt u genieten van Galway Arts Festival dat beroemd is om Macnas-parade. De stad heeft ook Galwart City Museum toont dat de stad  geschiedenis.Galway heeft een milde, vochtige en gematigde klimaat met een gemiddelde temperatuur in januari is 6,8 graden en 16 graden in juli.

Galway Airport ligt zes mijl ten oosten van de stad Carnmore.