Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kilkenny

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kilkenny zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kilkenny mini-gids

Kilkenny
Autohuur Kilkenny

Kilkenny is gelegen aan de rivier de Nore in Zuidoost-Ierland. Ca. 8.600 inwoners wonen in de stad in de provincie Leinster. Met de voorsteden wonen 22.000 in County Kilkenny.

Kilkenny was de zetel van de koningen van Ossory. Koning van Pembroke stichtte hier een burcht in de jaren na 1200, maar de stad heeft de status van stad niet krijgen tot 1609. Kilkenny is een populaire toeristische bestemming. De stad heeft bezienswaardigheden zoals de St. Canica kathedraal uit de jaren 1300, Sint-Maria-kerk en de overblijfselen van Dominicaanse en fransiske kloosters als de Black Abbey Street in het Parlement. Het klooster werd hier opgericht in 1225, was een van de eerste Dominicaanse kloosters van Ierland. Het is een van de grootste glas in lood ramen van Ierland. In vroeger tijden werd de stad omgeven door een verdediging: en Kilkenny stadsmuren verdediging van de stad. Restanten van dit moment kan worden gezien in Abbey Street.   Naast het historische kasteel van Kilkenny Castle, de stad heeft een levendige muziekscene met een ritme en Roots Festival in mei. Het is ook goede mogelijkheden voor golf en paardrijden.

Kilkenny Airport ligt 25 km ten noorden van Kilkenny.