Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Limerick

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Limerick zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Limerick mini-gids

Limerick

Autohuur Limerick

Limerick ligt aan de rivier de Shannon in het zuiden van Ierland , 200 kilometer ten zuidwesten van de hoofdstad Dublin .Limerick is de derde grootste stad van Ierland.Gebied van de stad heeft ca.. 53.000 inwoners (2006), terwijl de regio is goed voor het graafschap Limerick 87.000 inwoners.

Limerick werd gesticht door de Vikingen ‘aankomst in 812, maar is waarschijnlijk zijn leven in het verleden. In de jaren na 1200 kwamen de Noormannen en nieuw leven ingeblazen en gebouwd King John’s Castle en St. Mary Kathedraal. De stad heeft ook een tweede kathedraal, St John’s uit 1861. Het werd ontworpen door Charles Philip Hardwick, en heeft de hoogste kerktoren van Ierland van 94 meter. Limerick is bekend als een bijzondere vorm gedicht, en een van de meest beroemde sportstadion van Ierland arena’s: Thomond Park. Het was hier dat de Europese Munster Rugby Kampioenschap rugby heb twee keer. Er zijn goede voorwaarden voor zalm vissers in het gebied en het park Peoples Park is de goede paden.

Airport, Shannon International Airport, gelegen ca. 25 km van de stad Limerick.

Nederlands