Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Portumna

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Portumna zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Portumna mini-gids

Portumna
Autohuur Portumna

Portumna is een stad die ligt ten noorden van Limerick en zuid-westen van Dublin. Het is gelegen in het graafschap Galway in Ierland, op de grens van Tipperary.Het is gelegen ten westen van de plaats waar de rivier de Shannon wordt Lough. Portumna heeft ongeveer 2.000 inwoners.

Portumna is beroemd om Portumna Castle, die werd voltooid in 1617. Het was het hoofdkwartier voor de Burgofamilien meer dan 400 jaar. Het kasteel is gelegen in een prachtige omgeving met uitzicht op Lough Derg en staat open voor de gasten tijdens het zomerseizoen. 200 meter van het kasteel is Portumna Forest Park. In het park zijn er verschillende meren en wandelpaden met een prachtig uitzicht. Dit is ook een klooster uit de 1500’s. Portumna Marina biedt uitstekende kansen voor het toerisme varen en vissen.   De stad heeft ook een aantal tennisbanen.

Galway Airport ligt op ca.. 53 km van Portumna.