Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Tralee

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Tralee zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Tralee mini-gids

Tralee
Autohuur Tralee

Tralee is een stad in de sørveslige deel van de Republiek van Ierland, CA. 300 km ten zuidwesten van Dublin. Tralee is het administratieve centrum van de provincie.Met beweegt rond 25.000 inwoners, gelegen nabij de stad Dingle schiereiland en de hoogste berg van Ierland, Carrauntoohill die 1041 meter hoog.

 

Tralee is de belangrijkste zetel van de Graven van Desmond, en werd opgericht in de 1300’s. Tralee is ook een goede uitvalsbasis voor diegenen die de toeristische pad Ring of Kerry te bezoeken. Toerisme is belangrijk voor Tralee, en de stad heeft diverse outdoor-activiteiten. De prachtige kustlijn van het schiereiland Dingle, waar Brandon bergen en eilanden Blasket Islands even trekken vele bezoekers. Blasket eilanden staan bekend om hun literaire en taalkundige erfgoed, en is onbewoond sinds de jaren 1950. Op het Dingle Peninsula, zijn er verschillende historische bezienswaardigheden Ferrieten Cove op het westelijke deel en Gallarus Oratorium.Tralee is beroemd om de jaarlijkse schoonheidswedstrijd “,” De roos van Tralee “, een festival van de vrouw, Ierse afkomst.

Dichtstbijzijnde vliegveld, Kerry Airport, gelegen ca. 20 kilometers buiten het centrum van de stad Tralee