Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Waterford

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Waterford zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Waterford mini-gids

Waterford
Autohuur Waterford

Waterford is een stad 135 kilometers ten zuidwesten van Dublin. De meeste van de stad ligt in het zuidelijke deel van de rivier de Suir. Waterford heeft een bevolking van 46.000 (2006). Waterford is een belangrijke havenstad aan de zuidkust, in-en uitvoer zijn dierlijke producten.

 

Waterford is een van de oudste steden in Ierland. De stad staat bekend om haar kristal producten en middeleeuwse geschiedenis. Op de Waterford Crystal bezoekers kunnen zien hoe kristal geproduceerde goederen, en zie håndblåsing. De kathedraal is gelegen in Waterford, in een voormalige stad Viking site door Reginald Tower.Dit gebouw is de oudste gemeentelijke Ierland gebouw. Het is vernoemd naar zijn oprichter, en heeft een tentoonstelling van de geschiedenis van Waterford. De stad heeft een ontspannen sfeer en biedt meer architecturale, artistieke, historische en andere bezienswaardigheden.   De gebieden rond Waterford biedt goede voorwaarden voor wandelen, fietsen en vogels kijken in de Blackwater-estuarium. Er zijn ook diverse stranden en vissersdorpjes binnen handbereik.

Waterford Airport is negen kilometer ten zuidoosten van Waterford.