Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Borgarnes

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Borgarnes zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Borgarnes mini-gids

Borgarnes
Autohuur Borgarnes

Borgarnes is een stad op een schiereiland aan de Borgarfjörður op het eiland, 60 kilometer ten noorden van de hoofdstad Reykjavik. Borgarnes is het centrum van Borgarbyggð gemeente. In 2009 was de bevolking ongeveer. 2.000 bewoners hier. Borgarnes heeft wegverbindingen met de rest van het land door middel van een na grootste brug van IJsland: Borgarfjardarbru.

Borgarnes werd voor het eerst vermeld in saga Skallagrimssons Egil’s, maar de stad werd toen bekend als Digranes. Egils vader Skalla Kvedlulfssons, is grafheuvel ligt in Borgarnes centrum. Egil zelf was een voormalige eigenaar van boerderij Borg. Op de kerk een site Borg Myru buiten het centrum staat een beeld van Egill Grímsson. Het is gemaakt door beeldhouwer Asmundur Sveinsson. Borgarnes biedt verschillende kunst, natuurlijke en cultuurhistorische bezienswaardigheden, evenals haar omgeving. De stad heeft kunstmuseum, natuurlijke en culturele geschiedenis. Borgarnes heeft ook een golfclub.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is de luchthaven Keflavik in Reykjavik, 69 mijl verderop.