Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Bangalore

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Bangalore zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Bangalore mini-gids

Autoverhuur Bangalore
Autohuur Bangalore

Bangalore is de hoofdstad van de staat Karnataka en heeft een centrale ligging in het zuidelijke deel van India. Het ligt bijna 1000 meter boven de zeespiegel, en bieden een comfortabele omgeving. Bangalore is opgericht en groeide op in een fort in 1537, de site is vermeld in bronnen van vóór 900 AD De bevolking binnen de stadsgrenzen wordt geschat op ruim 5.000.000 (2009), maar het aantal stijgt tot ongeveer 6 miljoen als je Suburbs nemen (2006).

Bangalore is een zeer mooie en rustige stad van brede straten en een breed scala van entertainment, zoals theaters en het nachtleven. Er zijn vele tempels in de stad, waaronder de Bull Temple dat lijkt op een stier en de grote tempel van de god Shiva. Lumbini Gardens is een leuk park met faciliteiten zoals een golfslagbad, en Wonder La Amusement Park is het grootste en nieuwste themapark met attracties, zowel op land en zee.

Bangalore International Airport is in 2008 geopend en ligt op ca.. 45 kilometer van de stad.