Autoverhuur India

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur India

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in India zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

India mini-gids

Autoverhuur India
Autohuur India

India ligt in Zuid-Azië, en heeft 1,12 miljard mensen (2009). Het land is ’s werelds tweede grootste staat (bevolking mht.) Na China. Het land wordt begrensd doorPakistan in het westen, China, Nepal en Bhutan in het noorden en Bangladesh in het oosten.India heeft kustlijn van de Golf van Bengalen, de Arabische Zee en de Indische Oceaan.

India’s landschap wordt gedomineerd door høyplatået Deccan, laaglanden met vruchtbare velden, woestijn en delen van de bergketen van de Himalaya. India heeft bijna een moesson klimaat, maar ook overal tropische en subtropische klimaten. Van juni tot oktober regenseizoen is geland.

De hoofdstad New Delhi is het land de tweede grootste stad, gelegen ten noorden van het land.De stad heeft 17 miljoen inwoners in het grootstedelijk gebied. New Delhi is de politieke en commerciële centrum van het land, en heeft diverse beroemde bezienswaardigheden, waaronder Lotus Tempel, met zijn unieke architectuur.

grootste stad van India is Mumbai (Bombay) – met 20 miljoen inwoners in het grootstedelijk gebied.Andere belangrijke steden in het land is Kolkata (Calcutta), Chennai (Madras), Bengalore en Hyderabad.

India is een exotische en opwindende toeristische bestemming. Het land biedt attracties in de geschiedenis, architectuur, natuur en wildlife. India is ook een land vol van contrasten, met vele verschillende religies en culturele tradities. De westkust van het land aan de Arabische Zee heeft verschillende populaire badplaatsen met prachtige zandstranden, weelderige palmbomen en lagunes.

Het land is de belangrijkste toeristische attractie is het prachtig graf Taj Mahal tempel, gelegen in het noorden – in de buurt van de stad Agra.De tempel werd gebouwd in 1653 en is gebouwd in wit marmer.

De belangrijkste luchthaven van India – Indira Gandhi International Airport – ligt 16 kilometer ten zuidwesten van de hoofdstad New Delhi.De luchthaven is ook de drukste in Zuid-Azië.

Betere prijs door het vergelijken van de Autohurengids.nl. Hier vindt u een van de breedste selectie van huurauto’s tegen lagere prijzen dan onze concurrenten.