Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Mumbai

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Mumbai zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Mumbai mini-gids

Autoverhuur Mumbai
Autohuur Mumbai

Mumbai is de grootste stad in India en is gelegen aan de westkust van het land grenst aan de Arabische Zee.Eerder riep de stad Bombay, maar werd veranderd naar Mumbai in 1995. Dit is de meest bevolkte stad in het land en heeft een bevolking van meer dan 12 miljoen (2009) binnen de stadsgrenzen, terwijl grootstedelijk gebied wordt gemeten op ruim 16 000 000 De stad is overbevolkt en de bouw van de nieuwe Mumbai Mumbai begon te verlichten.

Mumbai is bekend voor Bollywood, de grootste filmproducent ter wereld. In verband met Bollywood heeft de stad Mumbai International Film Festival evenals de Filmfare Awards. Voor kunstliefhebbers is er een grote selectie van galeries in Mumbai, met inbegrip van de Piramal Art Gallery en Jehangir Art Gallery. Ongeveer 10 km buiten het centrum zijn verschillende hindoeïstische en boeddhistische grotten met sculpturen genaamd Elephanta Caves. De grootste grot is vermeld als een UNESCO World Heritage Site.

Chhatrapati Shivaji International Airport is het grootste vliegveld in India en is gelegen ca. 15 km buiten het centrum.